homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Barfe" despre zodii...-7

#115 2009-08-25 01:39:11

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Re: "Barfe" despre zodii...

Uneori e cuprinsa de o ciudata manie a contradictiei, sustinand o opinie adversa, numai de dragul de a? echilibra balanta discutiei!  diablo

Goodnight moon

#116 2009-08-25 01:43:05

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

nu m-am suparat...nu am de ce...
JAmes...daca nu ma mai vrei pe mine n-am ce sa fac rotfl

nesuferiti scorpionii astia...
cred ca sunt cam offtopic...srry

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

#117 2009-08-25 01:43:06

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Daca i-ai gresit, nu te amagi crezand ca va uita. Nu uita niciodata si ti-o plateste cand ti-e lumea mai draga.
cat de adevarat  chicot

#118 2009-08-25 01:51:24

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

miqutza a scris:

nu m-am suparat...nu am de ce...
JAmes...daca nu ma mai vrei pe mine n-am ce sa fac rotfl

nesuferiti scorpionii astia...
cred ca sunt cam offtopic...srry

Cum nu? 18

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-25 01:52:19)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#119 2009-08-25 01:53:02

skumpi
Vizitator

deci ii clar...sufar de sindromu furnicii rotfl asta`i buna lol

Publicitate

loading...

#120 2009-08-25 02:03:57

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

welcome back baby.... hjarta  18

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

#121 2009-08-25 11:38:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

TAUR
Fiind un semn al posesiunilor si certitudinilor, doua lucruri il supara: privarea si schimbarile neprevazute. Suporta greu perioadele de lipsuri materiale sau ciuntirea patrimoniului afectiv (tradare, parasire). Iar atunci cand e aruncat pe nepregatite intr-o situatie noua, intra in panica, simtindu-se nesigur si dezorientat.
Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii.

of lol

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-25 11:39:15)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#122 2009-08-25 11:56:55

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

skumpi a scris:

deci ii clar...sufar de sindromu furnicii rotfl asta`i buna lol

Heh, si tu esti fecioara ? tongue

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#123 2009-08-25 12:11:04

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

"ce pasarele au"?....la mine e vorba de stoluri intregi si se imperecheaza fara incetare rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#124 2009-08-25 12:19:33

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

lucia05 a scris:

"ce pasarele au"?....la mine e vorba de stoluri intregi si se imperecheaza fara incetare rotfl

ce tareeeeeeeeee rotfl  rotfl  rotfl

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#125 2009-08-25 12:21:57

lucia05
Insomniac member

tare din parti! e adevarat! sincer ma intreb cum de nu m-au caftit inca jumatate din cei pe care ii cunosc...

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#126 2009-08-25 12:56:07

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

BERBEC ? Absenta ii provoaca stress
Daca ne gandim la stres in mod conventional, Berbecul rezista destul de bine la tensiuni. Fiind hiperenergic, curajos si optimist, nu oboseste si nu se teme de dificultati. In mod constient sau nu, alearga dupa provocari si este mai eficient cand evolueaza sub presiune. De fapt, chiar se hraneste cu stres. Intra in suferinta psihica doar cand este condamnat la inactivitate, cand e amanat, i se bareaza dreptul la initiativa, nu are cu cine sau pentru ce sa lupte. In mod particular, femeia Berbec sufera cand este redusa la rolul de gospodina, fiica sau sotie casnica.

...la mine asta se potriveste de minune!!! rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-25 12:56:59)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#127 2009-08-25 14:10:56

James
Banat

Tare cu inactivitatea... deci e clar, tot ce trebuie să facă cineva ca să te rănească e să te ignore. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#128 2009-08-25 14:17:49

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

James,teoretic andora ar trebui sa fie inactiva...la cat ai ignorat`o,doar ca ea insista,insista ,insista....

eu,tu si restul lumii...

#129 2009-08-25 14:22:48

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Cum se roaga zodiile cand sunt la ..necaz...

Berbec
Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci am mare nevoie de ea. Si o vreau ACUM!

Taur
Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic.

Gemeni
Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama.

Rac
Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot baza pe tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente grele cand mama este atat de departe de mine.

Leu
Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine.

Fecioara
Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu repeta greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit.

Balanta
Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una singura. Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Astept un sfat din partea ta, un semn, orice.

Scorpion
Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.

Sagetator
Oh, atotputernicule, atotstiutorule, atotiubitorule, omniprezentule, vesnicule Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu mai exagerez.

Capricorn
Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum.

Varsator
Buna, Doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine!

Pesti
Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca starea mea de ebrietate sa fie pentru onoarea si gloria ta.

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#130 2009-08-25 14:37:49

James
Banat

BratzG a scris:

James,teoretic andora ar trebui sa fie inactiva...la cat ai ignorat`o,doar ca ea insista,insista ,insista....

Ah, am ?nţeles greşit.

#131 2009-08-25 14:42:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Citind ce ati scris aici despre zodii si, daca ar fi sa cred descrierile astea in totalitate - mi s-ar confirma parerea ca sunt cu fundul in doua luntre lol (adica ma scald in 2 zodii, ziua mea de nastere fiind la granita intre acestea). Curios e ca zodia "oficiala" e la cutite cu scorpionul meu, iar cealalta e numai zahar si miere lol. Probabil asa se explica perioadele de "razboi si pace" rotfl.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#132 2009-08-25 15:23:44

lucia05
Insomniac member

insa, James, daca decizi sa o ignori in continuare, nu o sa ramana andora in inactivitate...gaseste ea altceva mai interesant pentru momentul respectiv  big_smile

#133 2009-08-25 15:24:26

James
Banat

Şi acum ce propui, s-o iau de nevastă?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.